Over de VVN Academy

Welkom bij de VVN Academy. Speciaal voor vrijwilligers bij Veilig Verkeer Nederland een plek om kennis op te doen voor en over de verkeersveiligheid. Hoe meer mensen weten over het verkeer en hoe meer vrijwilligers zich inzetten voor verkeersveiligheid, hoe beter. Want uiteindelijk wil toch iedereen veilig over straat?

Divers aanbod

Er is voor elke wat wils: of het nu gaat om de een opfriscursus over de verkeersregels, een workshop voor penningmeesters of om een scootmobieltraining. Het kan allemaal bij de VVN Academy. Veilig Verkeer Nederland blijft het aanbod vernieuwen en uitbreiden, dus houd de website van de VVN Academy in de gaten. 

Kennisoverdracht

Iedereen leert op zijn of haar eigen manier en in eigen tempo. Daarom biedt de VVN Academy diverse vormen van kennisoverdracht aan:

  • online via e-learning
  • klassikaal
  • zelfstudie
  • of een combinatie hiervan

Geef je op

Veilig Verkeer Nederland biedt met de VVN Academy dus veel verschillende trainingen op verschillende manieren aan. Ook voor u zit er een geschikte training tussen. Kijk daarom bij ons aanbod en geef u op. Want samen maken we Nederland verkeersveiliger!

Opleidingscoördinator

Heb je inhoudelijke vragen of wensen? Neem dan gerust contact met ons op.